StartpaginaOver ons

Electro Service Andre werd opgericht door OVERDULVE André, op 01 januari 1999 zijn wij gestart als electro technisch installatiebedrijf in Wortegem-Petegem. Door de sterke groei en goede resultaten, zijn wij op 22 mei 2001 overgestapt naar een vennootschap als BVBA. Wij staan reeds vanaf het begin gekend om onze kwaliteit, service en deskundig advies die wij aan onze klanten aanbieden.

Het in dienstnemen van een eerste personeelslid was de moeilijkste stap. Maar al vlug volgden een tweede en een derde elektrieker. En ook een bediende bleef niet uit. De projecten werden ook steeds groter.

Heden mogen we ons tot de kleine KMO’s rekenen waar verschillende arbeiders en bedienden werkzaam zijn. We blijven echter steeds de filosofie van familiebedrijf handhaven, waar het individu centraal staat en niet zomaar “een nummer” is.

Tevens blijven we klantvriendelijkheid, kwaliteit en service nastreven, ook in het groeien, en ook in het aan brengen en uitvoeren van nieuwe technieken of - systemen.

Daar we in Wortegem uit onze voegen barstten, en terplaatse uitbreiden niet tot de mogelijkheden behoorde, zijn we na een lange zoektocht op 21 december 2016 verhuisd naar onze nieuwbouw in Eke-Nazareth. Door deze centraal gelegen locatie kunnen we onze klanten een nog betere en snellere service bieden.