StartpaginaElektriciteitVerlichting

Licht geeft heel speciale effecten in het interieur, zowel thuis, op kantoor, in winkels, in scholen, in restaurants enz, maar blijft op de eerst plaats nog steeds een functionele functie hebben.

Licht of “belichting” creëert een bepaalde sfeer, speciale effecten, of kan “iets in het licht plaatsen”.

Design van de verlichting speelt de dag van vandaag een steeds grotere rol, zo kan je gaan van klassiek of “ design”, zakelijk koel of sfeervol warm, héél sober of extreem opvallend, functioneel of technisch, voor elk wat wils dus.

Van tuinverlichting, zwembadverlichting, industriële verlichting, noodverlichting tot binnenhuisverlichting, kunnen we beroep doen op wel 100 wereldmerken.

Het is ook heel verstandig niet “zomaar” wat verlichting op te hangen, maar op voorhand goed te overwegen wat het doel van de verlichting zal zijn, of welke lichtsterkte er gewenst zal zijn. M.a.w. het goed te laten bekijken, advies in te winnen en dan pas te beslissen en tot plaatsing over te gaan.

Vandaag de dag komt daar nòg een aspect bij:

!!Het milieu helpen én fors besparen op je energiefactuur!!

Lampen zijn er in alle soorten en maten, maar voor iedere oudere, minder efficiënte technologie bestaat ook een energiebesparende oplossing. Een simpele switch kan een enorme besparing opleveren!

Van Spaarlamp tot LED-verlichting

Spaarlampen

LED-verlichting